Doorgaan naar hoofdcontent

Nog ff wachten op eerste productie nieuwste Europese kernreactor

 

 
 
 
Nog ff wachten op eerste productie nieuwste Europese kernreactor
Eerste European Pressurized Reactor in Europa opgestart Aan de Finse westkust is op dinsdag 22 december 2021 de nieuwgebouwde kernreactor Olkiluoto 3 (OL3) opgestart. Exploitant TVO verwacht vanaf eind januari 2022 elektriciteit aan het... Het bericht Nog ff wachten op eerste productie... 
 
 
Zonneplan installeerde in 2021 zonnepanelen op daken van ruim 19.000 huizen
Zonneplan meldt afgelopen kalenderjaar op ruim 19.000 woningen in Nederland zonnepanelen te hebben geïnstalleerd. De marktleider stelt dit jaar de eerste thuisbatterij te installeren die zich terugverdiend. 
 
 
ACM ontwikkelt norm voor redelijke aansluittermijnen en congestie op stroomnet
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) gaat dit jaar 2 nieuwe normen ontwikkelen voor netbeheerders. Het gaat om een norm voor redelijke aansluittermijnen en een norm voor congestie op het stroomnet. 
 
 
Minister laten rijkscoördinatieregeling buiten toepassing voor Drentse Zonneroute A37
Minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten heeft bekendgemaakt de rijkscoördinatieregeling buiten toepassing te laten voor het langgerekte zonnepark langs de A37; beter bekend als de Drentse Zonneroute. 
 
 
De Circulaire Gastvrijheidsroute maakt je wegwijs
Ga je aan de slag met de circulaire economie? Dan ga je op ontdekkingsreis. De Circulaire Gastvrijheidsroute is bedoeld om ondernemers te inspireren en faciliteren om zich te begeven in de wereld van circulair ondernemen, door middel van een roadmap met daarin praktische info, kennis en leuke...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.