Doorgaan naar hoofdcontent

Noord-Holland: uitvoeringsprogramma energiestrategieën klaar, verplichting zonnepanelen niet direct gehandhaafd

 

 
 
 
Noord-Holland: uitvoeringsprogramma energiestrategieën klaar, verplichting zonnepanelen niet direct gehandhaafd
Noord-Holland heeft het uitvoeringsprogramma voor de Regionale Energiestrategieën (RES'en) klaar. Er staat onder meer in dat de verplichting voor zonnepanelen op industriegebouwen niet direct gehandhaafd zal worden. 
 
 
'Tientjeswerk', maar kosten transport zonnepanelen uit China stijgen voor zesde week op rij
Ook in het nieuwe jaar zijn de kosten voor het transport voor zonnepanelen uit China stabiel. Weliswaar is de prijs voor de zesde week op rij gestegen, maar dat is slechts 'tientjeswerk'. 
 
 
Alychlo investeert in EnergyVision, Brussels bedrijf wil duizenden laadpalen en zonnepanelen installeren
De Belgische multimiljonair Marc Coucke investeert met zijn bedrijf Alychlo 20 miljoen euro in de Brusselse installateur van zonnepanelen en laadpalen EnergyVision dat vorig jaar een omzet van 100 miljoen euro had. 
 
 
Fietspad langs Georgiëweg wordt vernieuwd
Het fietspad langs de Georgiëweg in Den Burg is aan vernieuwing toe: de wortelgroei van de bomen langs de weg zorgen voor veel hobbels en scheuren in het asfalt. Daarom start aannemer Van der Meer in de loop van de week van 17 januari met het opbreken van de huidige verharding. Vanaf 7 februari... 
 
 
100% circulaire afvalbak maakt afval scheiden nog eenvoudiger
Het scheiden van afval is een belangrijke eerste stap richting de circulaire economie. Om bedrijven hierbij te helpen lanceert Bonton vandaag: de Bonton Circubin. Deze nieuwe afvalmodule biedt ook in […]


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.