Doorgaan naar hoofdcontent

Optimaal toepassen van geluidseisen voor warmtepompen

 

 
 
 
Optimaal toepassen van geluidseisen voor warmtepompen
Lucht/water warmtepompen spelen een belangrijke rol in de energietransitie en zullen de komende jaren steeds vaker worden toegepast. Het geluid dat deze warmtepompen maken, stelt extra eisen aan de kwaliteit en plaatsing. Ontdek de belangrijkste eigenschappen van geluid en mogelijkheden voor een... 
 
 
Vlaanderen: oud-ministers niet voor rechter vanwege schrappen terugdraaiende teller voor zonnepanelen
De (voormalige) Vlaamse ministers Bart Tommelein en Lydia Peeters hoeven niet meer voor de rechtbank te verschijnen vanwege het schrappen van de terugdraaiende teller voor zonnepanelen. 
 
 
Minister Jetten: 'Europa kan dichtdraaien gaskraan door Rusland niet opvangen'
Als Rusland de gaskraan naar Europa volledig dichtdraait, kan Europa dat niet zomaar opvangen. Toch gaat Nederland ook in dat geval proberen om geen extra gas uit het gasveld in Groningen te halen. 
 
 
Pensioenfonds Metaal en Techniek stopt niet met investeren in olie en gas: 'Gesprek over wat wél kan'
Het Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) roept de olie- en gassector op snel actie te ondernemen tegen klimaatverandering, maar heeft tegelijkertijd niet besloten te stoppen met investeren in fossiele energie. 
 
 
Ondernemers meer tijd voor aanvraag Tegemoetkoming Vaste Lasten
Ondernemers krijgen twee weken langer om de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor het vierde kwartaal van 2021 aan te vragen. Het loket sluit op 11 februari 2022 om 17.00 uur. Aanleiding voor deze langere openstelling is de goedkeuring van de Europese Commissie voor de eenmalige verlaging van de...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.