Doorgaan naar hoofdcontent

Pricewise: gas- en stroomprijzen in 1 jaar meer dan 500 procent hoger, tariefverschillen ongekend groot

 

 
 
 
Pricewise: gas- en stroomprijzen in 1 jaar meer dan 500 procent hoger, tariefverschillen ongekend groot
De energieprijzen zijn in 1 jaar tijd meer dan 500 procent gestegen. De gemiddelde variabele prijs voor stroom ligt nu 565 procent hoger dan 1 jaar geleden en voor gas is het variabel tarief 550 procent hoger. 
 
 
42 procent kinderen in Nederland wil op school meer leren over klimaatverandering
42 procent van de kinderen in Nederland vindt dat ze op school te weinig leren over klimaatverandering. 62 procent wil leren wat ze zelf kunnen doen om klimaatproblemen op te lossen. 
 
 
Utrechts zonnefietspad op koers voor 40% van beoogde opbrengst
Op 15 juli 2021 openden opdrachtgever Provincie Utrecht en bouwer Strukton/Solaroad 'het langste zonnefietspad ter wereld', bij Maartensdijk. Sindsdien gingen een halve zomer, een hele herfst en een stukje winter voorbij. De Solaroad-modules meten... Het bericht Utrechts... 
 
 
Fusie Energie Samen en Hoom: energietransitie in wijken nog beter organiseren
Energie Samen en Hoom gaan fuseren. De leden van beide coöperaties hebben groen licht gegeven voor de fusie waarmee ze onder meer denken de lokale warmtetransitie beter te kunnen faciliteren. 
 
 
Verduurzamen met een integrale blik: hoe doe je dat?
Jij bent een specialist als het gaat om verduurzaming, maar je impact kan hoger liggen als je kennisneemt van aanpalende vakgebieden. We spreken directeur Nico Harkes van Scobe Academy, die ons vertelt over het belang van duurzame gebiedsontwikkeling en de gelijknamige opleiding die in het leven...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.