Doorgaan naar hoofdcontent

SHI gaat eigen energielabel voor zonnecollectoren wereldwijd uitrollen

 

 
 
 
SHI gaat eigen energielabel voor zonnecollectoren wereldwijd uitrollen
Het Solar Heating Initiative (SHI) meldt dat het SOLERGY-label – een energielabel voor zonnecollectoren – in de komende periode wereldwijd uitgerold gaat worden. Tot nu toe is het vooral in Europa toegepast. 
 
 
Gemeenten vragen kabinet afbouw salderingsregeling zonnepanelen op te schorten en snelle aanpak vol stroomnet
Gemeenten willen dat het kabinet binnen 6 maanden een plan presenteert waarmee de problemen op het volle stroomnet opgelost worden. Ook moet de afbouw van de salderingsregeling voor zonnepanelen opgeschort worden. 
 
 
TU Delft bouwt lokaal, CO2-vrij energiesysteem voor gebouwde omgeving
De energietransitie wordt het meest tastbaar in woonwijken, waar de uitdagingen groot zijn. Bewoners moeten "van het gas af" en de toename van warmtepompen en duurzame, decentrale energieproductie zorgt voor problemen op het elektriciteitsnet. Op The Green Village – het fieldlab voor duurzame... 
 
 
WOB-verzoek over zonnepanelen langs A6: 'Vattenfall kan zonnepark niet zonder subsidie aanleggen'
Een projectontwikkelaar die achter het net gevist heeft bij de openbare inschrijvingsprocedure voor het zonnepark langs de A6 bij Almere heeft gegrepen, heeft een WOB-verzoek ingediend bij de rijksoverheid. 
 
 
Vacature Functioneel Beheerder
Functioneel Beheerder 36 uur per week Ben jij die functioneel beheerder die ervoor zorgt dat de applicaties rondom het aandachtsgebied bedrijfsvoering optimaal werken? En vind je het een uitdaging om systemen door te ontwikkelen en daar waar mogelijk innovatief bezig te gaan? Lees dan snel verder...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.