Doorgaan naar hoofdcontent

SMA onthult nieuwe hybride omvormer voor zonnepanelen die stroom opslaat in batterij

 

 
 
 
SMA onthult nieuwe hybride omvormer voor zonnepanelen die stroom opslaat in batterij
SMA heeft een nieuwe hybride omvormer onthuld: de Sunny Tripower Smart Energy. De omvormer die zowel energie produceert als opslaat, verhoogt het rendement van zonnepanelen voor huishoudens en kleine bedrijven. 
 
 
VREG: doorsnee gezin betaalt dit jaar 105 euro minder distributienettarieven
De Vlaamse energieregulator VREG heeft bekendgemaakt dat een doorsnee gezin in Vlaanderen dit jaar 87 euro minder nettarieven voor elektriciteit betaalt en 18 euro minder nettarieven voor aardgas. 
 
 
Surinaams dorp Godoholo krijgt dankzij zonnepanelen 24-uursstroomvoorziening
De aanleg van een zonnepark zorgt ervoor dat het dorp Godoholo in het binnenland van Suriname binnenkort 24 uur per dag de beschikking over stroom heeft. 
 
 
Nick Schilder start persoonlijke podcast over duurzaam leven
Nick Schilder probeert als bewuste consument zoveel mogelijk de juiste, duurzame keuzes te maken. Maar zou hij niet méér kunnen doen? Leven op een manier die goed is voor onze planeet? In de podcast Plan B gaat Nick op zoek 
 
 
Hoe duurzaam is de batterij van een elektrische auto?
Liander luidde gisteren de noodklok: vorig jaar kwamen er 124.000 woningen en kleine bedrijven met zonnepanelen bij. Hartstikke fijn natuurlijk, al die groene energie, maar het net kan al die extra stroom niet aan. En het ombouwen van het stroomnet gaat niet snel genoeg vanwege een tekort aan...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.