Doorgaan naar hoofdcontent

Wat willen partijen die pleiten voor een energieneutrale gemeente?

 

 
 
 
Wat willen partijen die pleiten voor een energieneutrale gemeente?
Nog anderhalve maand en we mogen alweer stemmen. Precies een jaar na de Tweede Kamerverkiezingen kiezen we op 16 maart 2022 een nieuwe gemeenteraad. Bij deze verkiezingen zullen energie en klimaat opnieuw een hoofdrol... Het bericht Wat willen partijen die pleiten voor een... 
 
 
Provincie Noord-Holland investeert in zonnepanelen op parkeerterreinen
De provincie Noord-Holland wil stimuleren dat meer parkeerterreinen met zonnepanelen worden overkapt. Met een financiĆ«le impuls van € 1,5 miljoen hoopt de provincie initiatiefnemers over de streep te trekken om plannen te realiseren bij parkeerterreinen die daar geschikt voor zijn. 
 
 
Na 8 weken van hogere prijzen dalen kosten voor transport container met zonnepanelen weer
Nadat de prijs voor het transport van een container met zonnepanelen van China naar Rotterdam 2 maanden een stijgende lijn liet zien, is de prijs afgelopen week gedaald met 366 Amerikaanse dollar gedaald. 
 
 
Chinees Tongwei nog altijd grootste fabrikant ter wereld van zonnecellen
Tongwei uit China is nog altijd de grootste fabrikant van zonnecellen ter wereld. De volledige top 5 bestaat nog uit de zelfde fabrikanten, enkel de nummer 4 en 5 hebben spreekwoordelijk stuivertje gewisseld. 
 
 
Energy Storage NL pleit voor subsidie batterijen en mogelijke verplichting opslag wind- en zonneparken
Energy Storage NL wil dat Nederland een Routekaart Energieopslag ontwikkeld met daarin een beleidskader voor een versnelde inzet van energieopslagtechnologie; inclusief een subsidie voor de thuisbatterij.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.