Doorgaan naar hoofdcontent

Aandeel groen gas stijgt in 2021 met ruim 12 procent

 

 
 
 
Aandeel groen gas stijgt in 2021 met ruim 12 procent
In 2021 is in Nederland de productie van groen gas gestegen naar 221 miljoen kuub, wat gelijk staat aan 2,16 TWh. Ten opzichte van 2020 – waar de totale hoeveelheid nog op 196 miljoen kuub lag – is de productie 
 
 
Samenwerking Sungevity met woningcorporatie Zaandams Volkshuisvesting
Sungevity heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met woningcorporatie Zaandams Volkshuisvesting (ZVH). De komende 4 jaar voorziet Sungevity een- en meersgezinswoningen van zonnepanelen. 
 
 
Subsidie voor zonnepanelen bij sportclubs: 10 miljoen euro subsidie verleend in januari
Binnen de regeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) voor onder meer zonnepanelen en warmtepompen hebben sportclubs met subsidie in januari 10 miljoen euro subsidie toegekend gekregen. 
 
 
Tips en subsidies voor duurzaam wonen
Wilt u aan de slag gaan met het verduurzamen van uw woning, maar weet u nog niet precies hoe? We informeren u graag over de mogelijkheden. We hebben in Nederland met elkaar afgesproken dat we woningen en gebouwen voor 2050 aardgasvrij willen maken. Dit doel willen we samen met u bereiken. Want in... 
 
 
SDE+ 2022: Aurora verwacht 1,1 tot 1,9 miljard euro subsidie voor zonnepanelen
Energieonderzoeksbureau Aurora verwacht dat binnen de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) dit jaar 1,1 tot 1,9 miljard euro subsidie toegekend wordt aan zonnepanelen.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.