Doorgaan naar hoofdcontent

ACM: alarmnummer 112 nu bij alle telecomaanbieders bereikbaar via wifi-bellen en 4G

 

 
 
 
ACM: alarmnummer 112 nu bij alle telecomaanbieders bereikbaar via wifi-bellen en 4G
Alarmnummer 112 is inmiddels bij alle telecomaanbieders in Nederland bereikbaar via spraaktechnieken via 4G (voice over LTE) en bellen via wifi. 
 
 
Eneco investeert in Duitse start-up in zonnepanelen Sunvigo
De Duitse solar start-up Sunvigo heeft 15 miljoen euro kapitaal opgehaald. Het geld voor de financieringsronde is afkomstig van energiebedrijf Eneco, Sparta Capital en Deutsche Kreditbank (DKB). 
 
 
Storm Corrie blaast laatste stukje bovengronds elektriciteitsnet Liander om
Liander meldt dat Storm Corrie onlangs het allerlaatste stuk bovengronds elektriciteitsnet van de netbeheerder heeft vernield. De storm blies vorige week in Zevenhuizen een aantal houten palen omver. 
 
 
Vacature Bestekschrijver / Tekenaar
Bestekschrijver / Tekenaar Wil je aan de slag met het maken van bestekken en civieltechnische tekeningen voor onze civiele projecten? En wil je onderdeel worden van ons ingenieursbureau? Dan is deze vacature iets voor jou! Onze collega's van het ingenieursbureau zijn namelijk op zoek naar een... 
 
 
Provincie Zuid-Holland presenteert handreiking voor combinatie zonnepanelen en groendaken
Zuid-Holland heeft een handreiking gepresenteerd voor de combinatie van zonnepanelen met groendaken en wateropslag. Zo wil de provincie helpen hittestress en wateroverlast te verminderen.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.