Doorgaan naar hoofdcontent

Duurzaamheidsprojecten op middelbare scholen tijdens de Week van de Circulaire Economie

 

 
 
 
Duurzaamheidsprojecten op middelbare scholen tijdens de Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie hebben bovenbouwleerlingen van Het Schoter en het Rudolf Steiner College duurzame ondernemersplannen gepresenteerd. In totaal deden zo'n 200 leerlingen aan de projecten mee. 
 
 
Gemeenten, Provincie en Wetterskip ondertekenen derde ANNO-samenwerking
Noordoost Fryslân wil in 2040 de topregio van Noord-Nederland zijn om te wonen, werken en recreëren. Met de nadruk op sûn, grien en ûndernimmend - vitaal, duurzaam en ondernemend. 
 
 
Alles kan weer open in 3 stappen
Het aantal coronabesmettingen is hoog, veel mensen zitten thuis in isolatie of quarantaine. Ondanks de hoge besmettingscijfers, blijft het aantal ziekenhuisopnames stabiel. We zijn beter tegen het virus bestand, door vaccinaties en boosterprikken en de opgebouwde immuniteit. Dus Nederland gaat weer... 
 
 
LEADER in het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid
Plattelandsontwikkeling door, voor en van burgers zelf, dat is kort gezegd waar LEADER voor staat. LEADER maakt onderdeel uit van het huidige Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3). In de komende programmaperiode van het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) komt LEADER terug en krijgt een nieuw... 
 
 
Succesvolle samenwerking Esdec Solar Group, KonnecteD, Aventus en gemeente
Het Deventer bedrijf Esdec leidde samen met Aventus en KonnecteD mensen met een afstand tot werk op tot zonnepanelenmonteur. De installatiebranche – die schreeuwt om personeel – is geholpen met de nieuwe medewerkers. En monteurs zoals Bram en Mohamed? Zij vergroten hun kansen op de arbeidsmarkt.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.