Doorgaan naar hoofdcontent

Kennispaper belicht effectiviteit van bouwkundige maatregelen

 

 
 
 
Kennispaper belicht effectiviteit van bouwkundige maatregelen
House Energy Optimum (HEO) gaat in het tweede deel van een reeks kennispapers in op de effectiviteit van bouwkundige maatregelen. Die beïnvloeden de energievraag en het -gebruik voor verwarming en koeling van woningen. Welke maatregel is effectief en welke niet? Dat lees je in de gratis kennispaper. 
 
 
Slechts 1 op de 3 werkgevers neemt maatregelen tegen afleiding in het verkeer.
Hoewel driekwart van de werkgevers aangeeft aandacht voor verkeersveiligheid te hebben, heeft slechts 1 op de 3 van de ondervraagde groep werkgevers maatregelen getroffen om afleiding voor hun medewerkers in het verkeer zoveel mogelijk te voorkomen. Dat blijkt uit een onderzoek onder 200 werkgevers... 
 
 
ACM blokkeert misleidende doorschakeldiensten naar de Belastingtelefoon
De ACM heeft twee 0906-nummers die tegen betaling doorverbinden met de Belastingtelefoon voorlopig geblokkeerd wegens aanwijzingen dat ze bellers misleiden. 
 
 
Energiebespaaractie Noord-Veluwe
Wie tot 31 juli 2022 energiebesparende producten bij de bouwmarkt koopt, kan een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen via Veluwe Duurzaam. Met deze Energiebespaaractie trekken de Noord-Veluwse gemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam alles uit de kast om inwoners te stimuleren aan de slag... 
 
 
Raad van State vernietigt dwangsom, aanleg zonnepark Harderwold kan door
De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft een last onder dwangsom van de provincie Flevoland aan Harderwold Management vernietigd. Daarmee kan de bouw van zonnepark Harderwold door.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.