Doorgaan naar hoofdcontent

Liander meldt congestie voor zonnepanelen bij Buurmalsen

 

 
 
 
Liander meldt congestie voor zonnepanelen bij Buurmalsen
Liander meldt in zijn tweewekelijkse update over de beschikbare capaciteit op het elektriciteitsnet 3 nieuwe knelpunten. Slechts 1 daarvan heeft betrekking op de teruglevering van zonne-energie. 
 
 
Gemeente Eijsden-Margraten lanceert de aardgasvrijchecker
Een uniek aardgasvrij-perspectief voor ieder adres Gemeente Eijsden-Margraten gaat inwoners helpen om aardgasvrij(-ready)* te worden. Vanaf vandaag kunnen inwoners gebruik maken van de unieke 'aardgasvrijchecker' via www.aardgasvrijchecker.nl. Met deze simpele online webpagina kunnen... 
 
 
'Steeds vaker zijn Haarlemmers de aanjagers van verduurzaming'
In maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Hiermee komt een einde aan vier jaar Duurzaam Doen, zoals het huidige coalitieakkoord heet. We blikken terug met de burgemeester en vijf wethouders. Wat waren de hoogtepunten? Waar zijn ze trots op? Na de vijf wethouders is ten slotte het woord aan... 
 
 
Vlaanderen: subsidie voor verwijderen asbest en installeren zonnepanelen
Wie in Vlaanderen voor het einde van het kalenderjaar zijn asbestdak saneert en een zonnedak realiseert, krijgt een eenmalige premie van 12 euro per vierkante meter. In totaal is 23 miljoen euro geld vrijgemaakt. 
 
 
Raad van State vernietigt vergunning, Drimmelen moet definitief 5 zonneparken opnieuw beoordelen
De Raad van State heeft de vergunning voor Zonnepark De Bergen in Drimmelen definitief vernietigd. De gemeente moet nu de vergunningsaanvraag en die van 4 andere zonneparken opnieuw gaan beoordelen.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.