Doorgaan naar hoofdcontent

Nationaal Recycling Congres 2022

 

 
 
 
Nationaal Recycling Congres 2022
Op 17 maart vindt de tweede editie van het Nationaal Recycling Congres plaats. De VHT organiseert dit evenement gezamenlijk met de FNOI, MRF en NRK Recycling. Op het programma staan inspirerende sprekers van binnen en buiten de sector. 
 
 
Kunnen die rode lichtjes uit?
De rode lampjes bovenop windmolens kunnen binnenkort uit. Dat stond onlangs in een bericht van de NOS. Goed nieuws, want ook Rijnland Energie krijgt af en toe klachten van omwonenden die zich storen aan de lichten van De Watergeuzen. Simpelweg uitschakelen blijkt echter nog niet zo makkelijk... 
 
 
Sunbeam kiest voor aluminium met lage CO2-uitstoot Vernieuwde powermanager - SolargatewaySE Esdecs FlatFix Fusion: geschikt voor... 
 
 
56 procent kantoren beschikt nog altijd niet over verplicht energielabel C
In het afgelopen half jaar is het aantal kantoren dat over een energielabel C of beter beschikt met 2.118 stuks gegroeid. Toch voldoet 56 procent van de kantoren niet aan het vanaf 2023 verplichte energielabel C. 
 
 
Volg de bouw van Circuloco op Floriade
Vanaf aanstaande maandag, in de Week van de Circulaire Economie, kun je van dag tot dag van alles beleven en beluisteren over de circulariteit in de bouw. Nog mooier is het om ook de praktijk van nabij te volgen, zoals de bouw van het paviljoen Circuloco op de Floriade Expo 2022.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.