Doorgaan naar hoofdcontent

Nederland is echt eens koploper in Europa, met elektrische bussen

 

 
 
 
Nederland is echt eens koploper in Europa, met elektrische bussen
Liefst 81% van alle stadsbussen die Nederland in 2020 in gebruik nam was batterij-elektrisch. Daarmee bleef Nederland de rest van Europa met afstand voor. Gemiddeld was 16% van de nieuwe bussen in Europa emissievrij. ... Het bericht Nederland is echt eens koploper in Europa, met... 
 
 
Schouwpad: wereldprimeur met duurzame paden langs het spoor
ProRail heeft de afgelopen dagen samen met het bedrijf PlasticRoad, VolkerRail en NS een plastic road geplaatst op emplacement Binckhorst in Den Haag. De elementen in dit pad zijn gemaakt van gerecycled materiaal, met een dun laagje steen als toplaag, 
 
 
Enexis verzwaart stroomnet rond Zwolle, Meppel en Hoogeveen
Enexis gaat het hoog- en middenspanningsnet rond Zwolle, Meppel en Hoogeveen uitbreiden. De handen worden daarbij ineengeslagen met TenneT om ook het hoogspanningsnet te kunnen verzwaren. 
 
 
ENCAVIS sluit 2 zonneparken in Hijken en Schaapsdijk aan op stroomnet
Encavis heft in Hijken en Schaapsdijk 2 zonneparken op het stroomnet aangesloten. De zonneweides tellen samen 24 megawattpiek aan zonnepanelen. Ze zijn gebouwd door Statkraft. 
 
 
Solarclarity neemt zonnepanelen van Europese fabrikant Meyer Burger op in assortiment
Solarclarity voegt per direct de zonnepanelen van de Zwitserse fabrikant Meyer Burger toe aan zijn assortiment. De zonnepanelen zijn per 1 februari te bestellen in de webshop van de groothandel.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.