Doorgaan naar hoofdcontent

TNO ontwikkelt breed toepasbare industriële warmtepompen

 

 
 
 
TNO ontwikkelt breed toepasbare industriële warmtepompen
TNO telde de afgelopen tien jaar zeven onderzoeksprojecten rond industriële compressiewarmtepompen. In de drie huidige programma's staat de ontwikkeling van breed toepasbare technologie met relatief lage investeringskosten centraal. Volgens Soledad van Eijk, business developer Industrial Heat... 
 
 
Belgische verzekeraar AG Insurance: 'Veel schadegevallen zonnepanelen door storm Eunice'
Verzekeringsmaatschappij AG Insurance meldt in België een opvallend groot aantal schademeldingen aan zonnepanelen te hebben ontvangen na de stormen Eunice en Franklin, vermoedelijke door de hoge windsnelheden. 
 
 
België: eerste fabriek voor groene waterstof krijgt nog dit jaar vergunning
Het Belgische Hyoffwind verwacht nog dit jaar een vergunning te krijgen voor de productie van groene waterstof. Sweco begeleidt het vergunningstraject van de productie-eenheid van 25 megawatt in Zeebrugge. 
 
 
LG stopt met productie van zonnepanelen
LG Electronics stopt met de productie van zonnepanelen. Het bedrijf stelt dat de grondstofprijzen naar recordhoogte zijn gestegen en de bijkomende prijsconcurrentie tot het besluit geleid heeft. 
 
 
ADO Den Haag onderzoekt schade aan dak: deel stadion tot einde seizoen gesloten
Voetbalclub ADO Den Haag heeft de eerste balans opgemaakt van de schade aan het dak van het stadion veroorzaakt door storm Eunice. Daarbij waaide dakplaten en de daarop gemonteerde zonnepanelen weg.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.