Doorgaan naar hoofdcontent

Edmij: afschakelen zonnepanelen levert ook met hoge energieprijzen tienduizenden euro’s op

 

 
 
 
Edmij: afschakelen zonnepanelen levert ook met hoge energieprijzen tienduizenden euro's op
Curtailment – het afschakelen van zonnepanelen – levert ondanks de extreem hoge energieprijzen nog geld op. Edmij stelt dat met het slim schakelen van zonnepanelen tienduizenden euro's verdiend kunnen worden. 
 
 
Kabinet selecteert nieuwe aardgasvrije wijken: subsidie voor zonnewarmte en pvt
Het kabinet kent 14 gemeenten een rijksbijdrage toe voor het aardgasvrij maken van een dorp, buurt of wijk. In 2 gemeenten wordt daarbij gekozen voor de toepassing van zonnewarmte- en pvt-systemen. 
 
 
Woningeigenaar haalt opnieuw bakzeil: btw bouw woning ondanks zonnepanelen niet terug te vorderen
Opnieuw heeft een woningeigenaar bakzeil gehaald bij de rechtbank. De huiseigenaar had een rechtszaak omdat hij de btw op zijn nieuwbouwwoning niet terugkreeg ondanks de aanwezigheid van zonnepanelen. 
 
 
Prijs voor transport container met zonnepanelen blijft dalen
De prijs voor het transport van een container met zonnepanelen van China naar Rotterdam is voor de zesde keer in 7 weken gedaald. De prijs bevindt zich nu op een niveau van 12.685 Amerikaanse dollar. 
 
 
Tweede Kamer stemt in met betere online consumentenbescherming
Een verbod op het (laten) plaatsen van valse consumentenbeoordelingen bij webwinkels en digitale platforms is een stap dichterbij. De Tweede Kamer heeft vandaag ingestemd met het wetsvoorstel modernisering consumentenbescherming. Dit voorstel van ministers Micky Adriaansens (Economische Zaken en...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.