Doorgaan naar hoofdcontent

Grote ijsplaat valt na extreme warmte uiteen op de Zuidpool

 

 
 
 
Grote ijsplaat valt na extreme warmte uiteen op de Zuidpool
Een ijsplaat in Oost-Antarctica ter grootte van Rome is volgens satellietgegevens binnen enkele dagen na recordhoge temperaturen volledig ingestort.  Het bericht Grote ijsplaat valt na extreme warmte uiteen op de Zuidpool verscheen eerst op Duurzaamnieuws. 
 
 
Is het gebruik van elektrische koelboxen duurzaam?

Nu het leven alleen maar duurder lijkt te worden, kijken we met zijn allen nog meer in de richting van energiezuinige en milieuvriendelijke apparaten en toestellen. De mate waarin een toestel of apparaat energiezuinig blijkt, wordt door heel wat bedrijven
 
 
 
Holland Solar over salderingsregeling zonnepanelen: 'Niet tornen aan terugverdientijd van 7 à 8 jaar'

Het kabinet besluit nog voor de zomer over de toekomst van de salderingsregeling. Erik Snijders van Holland Solar: 'Het blijven garanderen van een terugverdientijd van 7 à 8 jaar is voor ons prioriteit nummer 1.'
 
 
 
De harde cijfers | 5 procent aanvragen retroactieve investeringspremie zonnepanelen geweigerd

Ruim 4.000 Vlamingen hebben tevergeefs de retroactieve investeringspremie voor zonnepanelen aangevraagd. Deze week in 'De harde cijfers' een overzicht van de cijfers over de premie van netbeheerder Fluvius.
 
 
 
Het Dilemma | 'Battle tussen M10 en G12 belangrijker voor Chinese fabrikanten zonnepanelen dan Europese installateur'

Drukken M10 en G12-wafers bestaande formaten uit de markt? Solar Magazine bespreekt dit dilemma met CTO van Libra Energy Gijs Stevers. 'Zeker, maar de battle is belangrijker voor fabrikanten dan installateurs.'Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.