Doorgaan naar hoofdcontent

HYBRIT: unieke waterstofopslag in Luleå krijgt vorm

 

 
 
 
HYBRIT: unieke waterstofopslag in Luleå krijgt vorm
HYBRIT: de bouw van de opslag voor fossielvrij waterstof in Luleå in Zweden is halverwege. Op dit moment wordt de stalen bekleding in Svartöberget geïnstalleerd. De opslagfaciliteit, een belangrijk onderdeel van de waardeketen voor fossielvrije ijzer- en staalproductie, zal 
 
 
Kabinet stuurt wetsvoorstel energietoeslag voor lage inkomens naar Raad van State
Minister Schouten voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen heeft het wetsvoorstel voor de eenmalige tegemoetkoming van de hoge energierekening voor lage inkomens voor advies naar de Raad van State gestuurd. 
 
 
Growatt start uitlevering nieuwe omvormer voor zonnepanelen met hoge vermogens
Growatt is in de Benelux gestart met de uitlevering van de nieuwe omvormer MAX 100-125KTL3-X LV. Het product is speciaal ontwikkeld voor pv-installaties uitgerust met zonnepanelen met hoge vermogens. 
 
 
BELECTRIC en Kronos Solar ronden bouw zonneparken Losser, Lochem I en Lochem II af
BELECTRIC heeft voor Kronos Solar de bouw van 3 zonneparken afgerond. Het gaat om Zonnepark Losser van 26,9 megawattpiek, Zonnepark Lochem I van 20,7 megawattpiek en Zonnepark Lochem II van 9,9 megawattpiek. 
 
 
Minister onderzoekt ruimte voor regie provincies en gemeenten bij aansluiting op stroomnet
Minister Jetten is een onderzoek gestart naar de mogelijkheden om provincies en gemeenten in een vroegtijdig stadium gedeelde regie te geven bij het prioriteiten van wie een netaansluiting op het stroomnet krijgt.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.