Doorgaan naar hoofdcontent

Novali start volgend jaar met bouw batterijenfabriek van 20 gigawattuur

 

 
 
 
Novali start volgend jaar met bouw batterijenfabriek van 20 gigawattuur
Novali sorteert voor op een positie als een van de grote nieuwe spelers in batterijceltechnologie van Europa. Het bedrijf ontwikkelt niet alleen de volgende generatie lithiumbatterijen en wil die ook produceren. 
 
 
QuinteQ Energy wil globale speler worden met 's werelds meest geavanceerde kinetische batterij
In de rubriek 'In the game' besteedt Storage Magazine aandacht aan een bedrijf dat de markt wil veroveren met een nieuw product. Ditmaal Paul Vosbeek van QuinteQ Energy over zijn vliegwieltechnologie. 
 
 
North Sea Port, Dow en Gutami openen nieuw zonnepark in Terneuzen
Begin deze week werd door North Sea Port, Dow en Gutami in Terneuzen het nieuwe Zonnepark Mosselbanken officieel geopend. Het zonnepark zal 60MW aan groene stroom opwekken. Het 32 hectare grote zonnepark werd door Gutami Holding gerealiseerd op het 
 
 
GO-e: 'Waar en wanneer is flexibiliteit het goede alternatief voor netverzwaring?'
Het MOOI-project Gebouwde Omgeving Elektrificatie, oftewel GO-e, onderzoekt of slimme flexibiliteitsdiensten een overbrugging of zelfs een goed alternatief kan zijn voor netverzwaring. 
 
 
Zonnepark Mosselbanken geopend: Zeelands 'grootste' telt 111.114 zonnepanelen
North Sea Port, Dow en Gutami hebben in Terneuzen het grootste zonnepark van de provincie Zeeland geopend: Zonnepark Mosselbanken. De zonneweide op bedrijventerrein Valuepark Terneuzen telt 111.114 zonnepanelen.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.