Doorgaan naar hoofdcontent

Prijs voor transport container met zonnepanelen naar laagste niveau sinds zomer

 

 
 
 
Prijs voor transport container met zonnepanelen naar laagste niveau sinds zomer
De prijs voor het transport van een container met zonnepanelen van China naar Rotterdam is naar het laagste niveau gezakt sinds vorig jaar zomer. De prijzen daalden afgelopen week met 5 procent tot 12.968 dollar. 
 
 
Verantwoord lenen maakt verduurzaming voor iedere huiseigenaar bereikbaar
De recente geopolitieke ontwikkelingen en torenhoge energieprijzen wakkeren de interesse voor duurzaam en gasloos wonen verder aan. Tegelijkertijd constateren verschillende organisaties, zoals De Nederlandsche Bank, het Nibud en het Warmtefonds dat een aparte lening afsluiten voor energiebesparende... 
 
 
Big Ass Battery lanceert batterij van 1,5 megawattuur, nieuwe fabriek in Nuenen
Big Ass Battery lanceert de Big Ass Battery: een batterij met een capaciteit van 1,5 megawattuur. De batterij wordt vanaf komende maand geproduceerd in een nieuwe fabriek in het Brabantse dorp Nuenen. 
 
 
Vlaamse netbeheerders moeten investeringsplannen ter consultatie voorleggen
Energieregulator VREG gaat dit jaar voor het eerst de langetermijninvesteringsplannen van de Vlaamse netbeheerders beoordelen. Het gaat om de geplande investeringen voor de komende 10 jaar in het gas- en stroomnet. 
 
 
Reactie Eneco op de situatie in Oekraïne
De verschrikkelijke aanval van Rusland op Oekraïne beheerst ook de energiewereld. We merken dat de situatie veel vragen oproept over het gas dat wij leveren. Vanuit Eneco vinden we het belangrijk om hier uitleg over te geven. Het gas dat fysiek in Nederland wordt geleverd is van verschillende...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.