Doorgaan naar hoofdcontent

Welkom nieuwe raadsleden!

 

 
 
 
Welkom nieuwe raadsleden!
De gemeenteraadsverkiezingen leiden in veel gemeentes ongetwijfeld tot een herschikking van posities en de benoeming van nieuwe raadsleden. Bent u als ... 
 
 
Nationaal Waterprogramma 2022 – 2027 zet in op waterveiligheid, waterkwaliteit en klimaatadaptatie
De opgaven op het terrein van water zijn omvangrijk en worden in de toekomst alleen maar groter als gevolg van een aantal samenhangende uitdagingen: klimaatverandering, bodemdaling, milieuverontreinigingen en ruimtedruk Lees meer.. 
 
 
Bouwbedrijf VolkerWessels schaft elektrische hijskraan aan Deel IPCC-rapport over PV mogelijk zonder input Rusland en OekraĆÆne S... 
 
 
Evaluatie SDE+: overweeg boete voor niet gerealiseerde projecten met zonnepanelen
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat moet overwegen om een boeteclausule in te voeren voor via de SDE++ gesubsidieerde projecten met zonnepanelen die uiteindelijk niet gerealiseerd worden. 
 
 
Algemene Leden Vergadering 24 maart vanaf 19 uur
Op 24 maart vindt de Algemene Leden Vergadering van de Groene Draad plaats. inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur. Locatie Zelledijk 19a, in de schuur van AgrecZelle. Het bericht Algemene Leden Vergadering 24 maart vanaf 19 uur verscheen eerst op Energiecoƶperatie deGroeneDraad.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.