Doorgaan naar hoofdcontent

Whitepaper: Prefab vult bouwopgave versneld in

 

 
 
 
Whitepaper: Prefab vult bouwopgave versneld in
In een gloednieuwe whitepaper kom je erachter hoe je de bouwopgave met prefab versneld kunt invullen. We interviewen diverse experts om de mogelijkheden tot procesverbetering en -versnelling uiteen te zetten en laten je enkele inspirerende praktijkvoorbeelden zien. 
 
 
Greener Power Solutions breidt batterijvloot uit met additionele 8,5 MWh
Dankzij flinke groeiambities en een duidelijke behoefte in de markt voor tijdelijke en schone stroomoplossingen, heeft de Amsterdamse scale-up Greener Power Solutions de volgende stap gezet in de uitbreiding van haar mobiele batterijvloot. De order van 20 extra mobiele batterijsystemen 
 
 
Shell Ventures en ABP nieuwe aandeelhouders in zonne-energiebedrijf enie.nl
Shell Ventures en pensioenfonds voor de overheid en het onderwijs ABP heeft een belang genomen in enie.nl. Het zonne-energiebedrijf gaat het kapitaal benutten om sneller te groeien in Nederland en daarbuiten. 
 
 
Solarfields stuit bij bouw zonnepark op bom uit Tweede Wereldoorlog
Solarfields is bij de bouw van een zonnepark aan de Wieldrechtse Zeedijk in Dordrecht gestuit op 2 bommen uit de Tweede Wereldoorlog. Afgelopen week heeft het bedrijf deze laten ontmantelen. 
 
 
ENGIE en EnergyVille sluiten 3-jarige samenwerkingsovereenkomst
ENGIE heeft een 3-jarige samenwerkingsovereenkomst ondertekend met EnergyVille waarmee de krachten gebundeld wordt in projecten rond energie-efficiƫntie, slimme netten, hernieuwbare energie, waterstof en groen gas.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.