Doorgaan naar hoofdcontent

250 euro actie beëindigd

 

 
 
 
250 euro actie beëindigd
De 250 euro actie was een groot succes. Wij zijn verrast hoeveel mensen duurzame maatregelen hebben genomen. De 100 aanvragen zijn inmiddels ingediend en de actie is dan ook beëindigd. 
 
 
Nieuwe kansen in de onderhoud, renovatie en sloopmarkt
14 april 2022 Het gebruik van secundaire materialen zal in de komende jaren blijven stijgen door onder andere de vastgestelde circulaire economie doelstellingen van 2050. Het toewerken naar een 100% circulaire economie behoudt zich tot zowel het daadwerkelijk uitvoeren, het ontwikkelen van een... 
 
 
Eerste deelauto voor Gasselte en Kostvlies
Zaterdag heeft wethouder Henk Heijerman van de gemeente Aa en Hunze de eerste deelauto voor Gasselte en Kostvlies onthuld. Hij deed dit tijdens de Energie Informatiemarkt die in Gasselte werd gehouden. Het deelautoproject heeft de naam Crowdcar meegekregen. Daarmee zetten 
 
 
ABN AMRO: 36 procent vacatures energietransitie onvervulbaar
36 procent van de vacatures die te maken hebben met de energietransitie zijn momenteel onvervulbaar. Eind vorig jaar bedroeg dit nog 24 procent. Daarmee is het tekort naar historische hoogte gegroeid. 
 
 
enie.nl: '50 procent eigenaren zonnepanelen wil binnen 3 jaar thuisbatterij kopen'
De helft van de eigenaren van zonnepanelen zegt in de komende jaren een thuisbatterij te willen laten installeren. Dat blijkt uit onderzoek van de zonne-energieleverancier enie.nl onder 3.421 zonnepaneelbezitters.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.