Doorgaan naar hoofdcontent

Actualisatie Arbocatalogus

 

 
 
 
Actualisatie Arbocatalogus
5 april 2022 Het actueel houden van de arbocatalogus voor de afvalbranche is speerpunt van de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche. De afgelopen jaren heeft de organisatie zich sterk ontwikkeld. lees meer 
 
 
Nieuw ontwerp van fundering windmolens gaat vissen helpen
Energieleverancier Vattenfall en De Rijke Noordzee zijn een onderzoek gestart naar de mogelijkheden voor natuurversterking in windparken. Waar eerder onderzoek zich richtte op natuurversterking rondom de turbines, kijken de organisaties nu hoe het ontwerp van de windturbine zélf bij kan 
 
 
Zonne-energie Recycling Nederland organiseert invloedsessie over recycling zonnepanelen
De Stichting Zonne-energie Recycling Nederland (ZRN) organiseert tijdens de vakbeurs Solar Solutions een invloedsessie waar zonne-energieondernemers mee kunnen praten over de toekomstige recycling van zonnepanelen. 
 
 
Transport- en hijsbedrijf Albert van de Scheur wint Zonnedakaward 2021
Apeldoorn heeft de Zonnedakaward 2021 aan transport- en hijsspecialist Albert van de Scheur. Het bedrijf liet 320 zonnepanelen installeren. De gemeente verwelkomde 44.000 nieuwe zonnepanelen op zonnedaken. 
 
 
Enexis: stroomnet bij Eindhoven en delen Drenthe bijna vol voor afname stroom
Nadat Enexis de afgelopen jaren in zijn hele werkgebied geconfronteerd werd met een tekort aan transportcapaciteit voor teruglevering van zonne-energie, zijn er nu bij 5 stations problemen voor afname van stroom.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.