Doorgaan naar hoofdcontent

Belastingdienst stuurt verkeerde brief aan eigenaren zonnepanelen over kleineondernemersregeling

 

 
 
 
Belastingdienst stuurt verkeerde brief aan eigenaren zonnepanelen over kleineondernemersregeling
De Belastingdienst meldt aan zo'n 30.000 zonnepaneeleigenaren een brief te hebben gestuurd met daarin de foute ingangsdatum voor de kleineondernemersregeling. Waar 1 januari 2022 staat, moet dat 1 januari 2023 zijn. 
 
 
Belgiƫ: Bouwunie vraagt verduidelijking over verlaagde btw zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen
Bouwunie wil dat de Belgische overheid duidelijkheid verschaft over de geldigheid van het verlaagde btw-tarief op zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen voor zogenaamde sleutel-op-de-deurwoningen. 
 
 
Consument besteedt €8,6 miljard aan duurzamere woning
Consument: vorig jaar gaven Nederlanders ruim €8,6 miljard uit aan duurzame aanpassingen aan de woning. Verlichting werd het vaakst verduurzaamd. De hoogste bestedingen werden gedaan in de categorie verwarming. Dit blijkt uit Duurzaam Wonen, een grootschalig onderzoek van 
 
 
6000 Nieuwe planten in eerste fase 'duurzame instandhouding bossen'
Sinds de start van de boswerkzaamheden hebben we bijna 6000 nieuwe bomen en struiken geplant, onder andere in het Kisselsbos, Moltbos zuid en langs de Waubacherheideweg. 
 
 
Met label B ben je er nog niet
Ben je ook op zoek naar inspiratie over de verduurzamingsroutes voor de bestaande bouw? Meld je dan aan voor het gratis webinar 'Help, ik heb gemiddeld Label B, Wat nu?' (12 mei). Vooral woningcorporaties en vastgoedverhuurders zullen die dag aan hun trekken komen.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.