Doorgaan naar hoofdcontent

Bijna alle gemeenten klaar met transitievisie warmte

 

 
 
 
Bijna alle gemeenten klaar met transitievisie warmte
Ruim 300 gemeenten hebben hun transitievisie warmte klaar. De overige zullen dit op korte termijn doen.  Dit schrijft minister De Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening in een brief aan de Kamer over de monitor transitievisie warmte De gemeenten streven ernaar 660 duizend woningen te... 
 
 
Energiecoaches gezocht
Het aardgas kan bijna niet duurder, gelukkig dat het voorjaar wordt en de zomer komt. Maar vooruitlopend op de volgende dure winterperiode is het verstandig om na te denken over verduurzaming. Dan kun je contact opnemen met het Energieloket Het Hogeland en een afspraak maken met een energiecoach en... 
 
 
TenneT vraagt bedrijven Brabant en Limburg om flexibel vermogen
Hoogspanningsnetbeheerder TenneT vraagt in Limburg en Brabant partijen die flexibel met hun vraag en aanbod van elektriciteit om kunnen gaan om flexibel vermogen beschikbaar te stellen. 
 
 
AEG en VDH Solar vieren mijlpaal van 1 miljoen verkochte zonnepanelen
AEG en VDH Solar hebben op de eerste dag van de vakbeurs Solar Solutions een belangrijke mijlpaal gevierd: de verkoop van 1 miljoen AEG-zonnepanelen. VDH Solar is exclusief importeur van de zonnepanelen. 
 
 
Trina Solar presenteert nieuw zonnepaneel Vertex S+
Trina Solar heeft een nieuw glas-glaszonnepaneel gepresenteerd: Vertex S+. Het zonnepaneel kent een vermogen van 425 wattpiek en is uitgerust met n-type zonnecellen gebaseerd op wafers van 210 bij 210 millimeter.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.