Doorgaan naar hoofdcontent

Esdec introduceert nieuwe versie ClickFit EVO voor montage zonnepanelen op felsdaken

 

 
 
 
Esdec introduceert nieuwe versie ClickFit EVO voor montage zonnepanelen op felsdaken
Montagesysteemfabrikant Esdec lanceert een nieuwe variant van het montagesysteem ClickFit EVO-familie die de installatie van zonnepanelen op felsdaken mogelijk maakt. ClickFit EVO is per direct te koop. 
 
 
HP plant bomen op basis van aantal geprinte pagina's
Voor elke geprinte pagina met een HP+ printer1, investeert HP in het beschermen, herstellen of verantwoordelijk beheren van bossen. Aanvullend plant HP deze maand in samenwerking met Trees for All 2.500 bomen, waarvan de helft in Nederland. Het wereldwijde initiatief waar HP voor elke geprinte... 
 
 
Tesla: verkoop zonnepanelen gehalveerd door tekorten, verkoop batterijen bijna verdubbeld
Tesla meldt dat de verkopen van zonnepanelen in het eerste kwartaal nagenoeg gehalveerd zijn. De Amerikaanse fabrikant verkocht 48 procent minder zonnepanelen, terwijl de verkoop van batterijen wel groeide. 
 
 
CIAT introduceert vernieuwde serie rooftopunits
CIAT heeft zijn VectiosPower-serie rooftops vernieuwd. Voor de nieuwe serie is afscheid genomen van koudemiddel R410A (GWP: 2.088); de units in de nieuwe serie zijn gevuld met R454B (GWP: 466).  Volgens Natividad Molero, product manager Rooftops bij CIAT, biedt de nieuwe serie "de beste … ... 
 
 
De toekomst van de RES vraagt om nieuw leiderschap
Op uitnodiging van het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie schreef professor Jan Rotmans een sterkte-zwakte analyse van de RES'en. Vervolgens komt hij in zijn essay, op basis van inzichten uit de transitiekunde, met handvatten voor de toekomst, getiteld 'RES'en: van Doel naar Beweging'.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.