Doorgaan naar hoofdcontent

Grootste verbod ooit op giftige chemicaliën op komst

 

 
 
 
Grootste verbod ooit op giftige chemicaliën op komst
De Europese Commissie heeft het grootste verbod ooit op schadelijke chemicaliën aangekondigd. Tegen 2030 moeten duizenden schadelijke stoffen verboden zijn. Het bericht Grootste verbod ooit op giftige chemicaliën op komst verscheen eerst op Duurzaamnieuws. 
 
 
PV InfoLink: 'Producenten kunnen vraag naar grondstoffen en zonnepanelen niet bijhouden'
De wereldwijde vraag naar zonnepanelen blijft ook in 2022 hoog. De groei bedraagt dit jaar naar verwachting bijna 25 procent met tekorten als gevolg. Dat verwacht het Chinese marktonderzoeksbureau PV InfoLink. 
 
 
Project van de week | Zelfvoorzienend distributiecentrum Schiphol met zonnepanelen en batterij
In de rubriek Project van de week schenkt Solar Magazine wekelijks aandacht aan een bijzonder zonne-energieproject. Deze week een zelfvoorzienend distributiecentrum met zonnepanelen en batterij bij Schiphol. 
 
 
Wat is het meest duurzaam: offline of online shoppen?
De pandemie zorgde voor een enorme toename in het online shoppen, in 2021 zagen we een groei van wel 85%. Maar na deze piek nam het weer langzaam af en lijken we weer vaker te kiezen voor het offline shoppen. Toch blijft online shoppen wel lekker makkelijk en biedt het zeker voordelen. De pakketjes... 
 
 
Einde aan misleidende 'van-voor' prijzen
Misleiding van consumenten met valse prijsverminderingen is een hardnekkig fenomeen zowel online als in winkels. Een verkoper verhoogt korte tijd de prijs van een product of dienst, verlaagt deze daarna en presenteert deze 'van-voor' prijs vervolgens onterecht als een aanbieding of een aanzienlijke...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.