Doorgaan naar hoofdcontent

Heckert Solar presenteert Symphone-E: nieuwe thuisbatterij voor zonnepanelen van 8,8 kilowattuur

 

 
 
 
Heckert Solar presenteert Symphone-E: nieuwe thuisbatterij voor zonnepanelen van 8,8 kilowattuur
Het Duitse Heckert Solar presenteert half mei op de vakbeurs Intersolar Europe een nieuwe thuisbatterij voor zonnepanelen. De effectief benutbare opslagcapaciteit van het kleinste model bedraagt 8,8 kilowattuur. 
 
 
Door kwalitatief uit te vragen geeft Eindhoven richting
De gemeente Eindhoven wil duurzaam bouwen nadrukkelijk stimuleren door een goede uitvraag in aanbestedingen. Dat betekent: niet kwantitatief, maar kwalitatief uitvragen. "Als je ruimte geeft, krijg je meer dan je vooraf kunt bedenken", aldus Joep Ketelaers. 
 
 
De vergoeding aan kolencentrales voor het beperken van hun productie
Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over de vergoeding aan kolencentrales voor het beperken van hun productie. Het Tweede Kamerlid Kops (PVV) heeft deze vragen gesteld. 
 
 
Antwoorden Kamervragen over de berichtgeving dat de woningbouw in gevaar komt door te weinig grind en zand
Minister Harbers (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van de artikelen 'Komt woningbouw in gevaar door te weinig grind en zand? 'Provincies geven niet genoeg vergunningen af voor winning' en 'Meer bouwen? Zonder nieuwe vergunningen is het grind straks op?' De Tweede Kamerleden... 
 
 
Antwoorden Kamervragen over het verlopen van de beschikbaarheidsvergoeding openbaar vervoer
Staatssecretaris Heijnen (IenW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Ov-sector vreest 30 procent versobering'. Het Tweede Kamerlid id Bouchallikh (GroenLinks) had de vragen gesteld.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.