Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe vervuilend is gas eigenlijk?

 

 
 
 
Hoe vervuilend is gas eigenlijk?
In ons land werken we driftig aan plannen om van het gas af te gaan. Om de opwarming van de aarde tegen te gaan, om de grond in Groningen met rust te kunnen laten, en inmiddels ook om sneller onafhankelijk van Rusland te worden. Maar, niet iedereen lijkt ervan overtuigd dat het dichtdraaien van de... 
 
 
Bioscopen Pathé plaatst 1 zonnepaneel voor iedere 100 bezoekers op Earth Day
Pathé gaat om aandacht te vragen voor het klimaat voor iedere 100 bezoekers die op Earth Day naar de bioscoop komen 1 zonnepaneel plaatsen. De zonnepanelen worden geïnstalleerd op Pathé Arena. 
 
 
Eerste financiering zonne-energieproject via Realisatiefonds
Het zonnepark aan de Meikade in Ede heeft een primeur: het is het eerste zonne-energieproject dat gefinancierd is via het Realisatiefonds. Voor de zonneweide is gebruikt gemaakt van de bijbehorende Realisatielening. 
 
 
Techniek Nederland wil handelingskader: projecten dreigen stil te vallen door tekorten en prijsschommelingen
Techniek Nederland meldt dat installateurs geconfronteerd worden met projecten die niet doorgaan of stagneren door tekorten aan materialen en grote prijsfluctuaties. De brancheorganisatie voert overleg met het rijk. 
 
 
Moeilijke boodschap voor beleidsmakers uit twee Leidse rapporten over circulaire economie
Je moet nú aan de slag, en het positieve resultaat is er pas als jouw termijn er al lang op zit. Dat is zo ongeveer het vervelendste wat je tegen politici en beleidsmakers kunt zeggen. Toch is dat precies de boodschap van twee recente rapporten over duurzaam grondstofgebruik van het Centrum voor...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.