Doorgaan naar hoofdcontent

JinkoSolar vestigt nieuw wereldrecord met n-type zonnecel voor zonnepanelen

 

 
 
 
JinkoSolar vestigt nieuw wereldrecord met n-type zonnecel voor zonnepanelen
De Chinese fabrikant JinkoSolar heeft een nieuw wereldrecord gevestigd voor een n-type monokristalijne siliciumzonnecel voor zonnepanelen. De efficiëntie van de TOPCon-zonnecel bedraagt 25,7 procent. 
 
 
Tongwei en GCL nieuwe marktleiders in polysilicium, waarschuwing voor dominantie China
Tongwei en GCL Technology zijn de 2 nieuwe marktleiders in de polysiliciumindustrie. Dat meldt marktonderzoeksbureau Bernreuter Research dat daarbij direct waarschuwt voor de dominantie van China. 
 
 
Holland Solar: nettarieven verouderd, nieuwe prikkels nodig om stroomnet te ontlasten
De huidige opbouw van de nettarieven is verouderd. Dit geeft niet de juiste prikkels om het elektriciteitsnet te ontlasten en congestie op te lossen. Holland Solar pleit daarom voor een wijziging van de nettarieven. 
 
 
'Smart Circular Bridge' geopend op Floriade Almere
Op de Floriade is vrijdag 22 april jl. een bijzondere brug geopend. Deze verbinding van vijftien meter lang is voornamelijk gemaakt van vlas, een bijna vergeten gewas met duurzame eigenschappen. 
 
 
Kia gaat samenwerken met The Ocean Cleanup
Kia Corporation en The Ocean Cleanup zijn een samenwerking aangegaan om plasticvervuiling in oceanen én in 's werelds belangrijkste waterwegen te bestrijden. Het nieuwe partnership is voor Kia een essentieel onderdeel van de transitie naar een wereldwijde ​​aanbieder van duurzame...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.