Doorgaan naar hoofdcontent

Moties Tweede Kamer om SDE++ plafond van 35 terawattuur voor wind- en zonne-energie los te laten

 

 
 
 
Moties Tweede Kamer om SDE++ plafond van 35 terawattuur voor wind- en zonne-energie los te laten
In de Tweede Kamer zijn 2 moties ingediend waarmee de CDA, Christen en D66 en PvdA en GroenLinks minister Jetten oproepen om het plafond van 35 terawattuur voor wind en zon op land in de SDE++ los te laten. 
 
 
ING nieuwe aandeelhouder in ZonnepanelenDelen: 20 miljoen euro voor opschaling
ING Sustainable Investments heeft een aandeel genomen in ZonnepanelenDelen. De bank stelt 20 miljoen euro aan vreemd vermogen beschikbaar aan het financieringsplatform voor zonne-energieprojecten. 
 
 
Valmet Automotive gaat elektrische zonneauto's van Sono Motors produceren
Valmet Automotive is door het Duitse Sono Motors geselecteerd om diens elektrische zonneauto Sion te gaan produceren. De productie start halverwege volgend jaar en bedraagt de komende 7 jaar 257.000 auto's. 
 
 
BDO bundelt internationale expertise duurzaamheid in BDO Sustainability
Voor organisaties is er een groeiende noodzaak om duurzaamheid aan te pakken. De risico's waarmee bedrijven worden geconfronteerd, worden groter en complexer als gevolg van de klimaatverandering, pandemie├źn, toenemende digitalisering en verstoringen in wereldwijde logistieke ketens. Met BDO... 
 
 
Duitsland verwelkomt 500.000e thuisbatterij, verkopen groeien dit jaar met 67 procent
Een eigenaar van zonnepanelen heeft begin april de 500.000 thuisbatterij van Duitsland verwelkomd. Dat meldt de Duitse branchevereniging Bundesverband Energiespeicher Systeme (BVES).


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.