Doorgaan naar hoofdcontent

NEN vraagt reactie op herziening NPR 9090 voor DC-installaties tot 1.500 volt

 

 
 
 
NEN vraagt reactie op herziening NPR 9090 voor DC-installaties tot 1.500 volt
Het normalisatie-instituut NEN vraagt marktpartijen om te reageren op de tweede editie van de NPR 9090. Deze norm is van toepassing op het ontwerp en de installatie van DC-installaties voor laagspanning. 
 
 
Centrica optimaliseert gebruik van batterijen Fluence bij datacenter Google in Belgiƫ
Centrica gaat voor Fluence en Google een energieopslagsysteem bij het hyperscale datacenter van de internetgigant in het Belgische Saint-Ghislain optimaliseren. De batterijen hebben een vermogen van 2,75 megawatt. 
 
 
SolarDuck haalt 4 miljoen euro financiering op voor zonnepanelen op zee
Het Nederlandse SolarDuck heeft 4 miljoen euro kapitaal opgehaald. Het geld wordt gebruikt om de technische roadmap af te ronden en het eerste grootschalige zonnepark op zee voor de kust van Belgiƫ te produceren. 
 
 
Installatie met zonnepanelen veroorzaakte storing: problemen bij ophalen vuilnis in West-Brabant
Een zonnepaneelinstallatie heeft volgens het Agentschap Telecom in West-Brabant 2 jaar lang storing veroorzaakt, waardoor het vuilnis niet automatisch kon worden opgehaald en een elektrische auto niet goed laadde. 
 
 
Storing C2000-netwerk: Agentschap Telecom verbiedt specifieke omvormers zonnepanelen
Het Agentschap Telecom heeft afgelopen kalenderjaar een fabrikant verboden om nog langer een bepaalde type omvormers voor zonnepanelen op de markt te brengen. Bestaande installaties worden aangepast.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.