Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe opvangvoorzieningen voor Oekraïense vluchtelingen

 
Nieuwe opvangvoorzieningen voor Oekraïense vluchtelingen
Gemeente De Bilt richt de komende maanden drie nieuwe opvangvoorzieningen in voor Oekraïense vluchtelingen. Op De Biltse Hof, aan de Dorpsstraat en in chalets kunnen ongeveer honderd vluchtelingen duurzaam worden opgevangen.


Yonas in het FD: 'Nu ik een netwerk heb opgebouwd, kan ik daar met collega's over praten en mijzelf verbeteren.'
Het gesprek met Yonas Teklay vindt plaats bij Talent voor Transitie, de club die hem heeft geholpen bij het zoeken naar een baan op zijn niveau en die hem begeleidt in zijn werk. Teklay kon financieel niet rondkomen in het straatarme Eritrea. 'Ik heb mijn studie afgerond in Eritrea, ik ben bachelor...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.