Doorgaan naar hoofdcontent

Ook vrachtwagens op de schone toer

 

 
 
 
Ook vrachtwagens op de schone toer
Ondernemers kunnen vanaf 9 mei subsidie krijgen bij aanschaf van een vrachtwagen die schoon rijdt; elektrisch of op waterstof. Daarmee zet Nederland een volgende stap op weg naar een volledig schoon wagenpark in 2050. Staatssecretaris Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) maakt  de... 
 
 
Liander: langere wachttijden netaansluiting door tekort aan materialen
Liander kampt met een tekort aan materialen om netaansluitingen te verzwaren en nieuwe klanten op het stroomnet aan te sluiten. Dit leidt volgens de netbeheerder voor klanten tot langere wachttijden. 
 
 
Amsterdam: zonnepanelen op 150 scholen, vermogen zonnepanelen met 30 procent gegroeid
In het kalenderjaar 2021 zijn in Amsterdam 20.000 zonnepanelen op huurwoningen van woningcorporaties geĆÆnstalleerd en is het aantal scholen met zonnepanelen gegroeid van 130 naar 150 stuks. 
 
 
Zonnepark Meerdorpen geopend: zonnepanelen 100 procent eigendom van bewoners
Grunneger Power heeft zijn tweede coƶperatieve zonnepark geopend: Zonnepark Meerdorpen. De zonneweide is voor 100 procent in lokaal eigendom. Bijna 100 Groningers maakten de komst mogelijk. 
 
 
Vraag zilver stijgt door zonnepanelen naar nieuwe recordhoogte
De vraag naar zilver blijft maar groeien. Een groot deel van die vraag is afkomstig van fabrikanten van zonnepanelen. Het Amerikaanse Metals Focus meldt dat de vraag ook dit jaar naar een nieuwe recordhoogte stijgt.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.