Doorgaan naar hoofdcontent

SolarPower Summit Aftermovie

 

 
 
 
SolarPower Summit Aftermovie 
 
 
De harde cijfers | SDE+(+): 790 megawattpiek zonnepanelen geïnstalleerd in eerste kwartaal en 1,6 gigawattpiek aan beschikkingen...
Nederland heeft in het eerste kwartaal van 2022 790 megawattpiek aan zonnepanelen geïnstalleerd via de SDE+(+). Deze week in 'De harde cijfers' de nieuwe SDE+(+)-cijfers van RVO.nl. 
 
 
Zal het tekort aan polysilicium voor zonnepanelen dit jaar nog verdwijnen?
Het tekort aan silicium voor de productie van zonnepanelen zal tot het einde van het kalenderjaar aanhouden. Het polysiliciumaanbod is daardoor dit jaar van grote invloed op prijzen in de hele waardeketen. 
 
 
Project van de week | Volvo neemt 6 zonnecarports met 1.482 zonnepanelen in gebruik
In de rubriek Project van de week schenkt Solar Magazine wekelijks aandacht aan een bijzonder zonne-energieproject. Deze week Volvo Car Nederland waarvoor SolarComfort in Beesd 6 zonnecarports heeft geïnstalleerd. 
 
 
EnergieLoket Het Hogeland
Wil je je huis verduurzamen en weet je niet wat er zoal mogelijk is, weet je niet waarmee je moet beginnen, en wat het allemaal gaat kosten, kortom hebt je daar advies voor nodig? Neem dan contact op met het EnergieLoket Het Hogeland en maak een afspraak met een energiecoach om je huis in kaart...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.