Doorgaan naar hoofdcontent

Vierduizend euro voor initiatieven en projecten

 

 
 
 
Vierduizend euro voor initiatieven en projecten
Coƶperatie Duurzaam Wergea (CDW) is opgericht met het doel om lokale en/of regionale duurzame energie te stimuleren en te produceren. Dat alles zonder winstoogmerk, maar met de bedoeling om de opbrengsten bij te laten dragen aan de leefbaarheid van Wergea … Lees verder → Het bericht... 
 
 
Warmtenet goedkoper dan nieuw gascontract
Klanten van warmtenetten zijn bij de sterk gestegen energieprijzen goedkoper uit dan mensen met nieuwe gascontracten. Onderzoeksbureau DWA becijferde dat een nieuw gascontract in maart gemiddeld anderhalf keer zo duur was als een warmtecontract. Een gascontract uit januari was een derde duurder. 
 
 
Belgium 2022: Energy Policy Review 
 
 
Toename zwerfafval Waddenzee
Na een daling in 2020 is er dit jaar bij het jaarlijkse onderzoek naar zwerfafval in de Waddenzee meer zwerfafval gevonden. Het gaat vooral om plastic, keramiek en paraffine. Er is nog geen goede verklaring voor de stijging. 
 
 
Wereldrecord met vliegtuig op waterstof
Met een experimenteel vierpersoonsvliegtuig op waterstof is een wereldrecord gevestigd. Dat is de HY4 die onlangs een afstand van meer […] Het bericht Wereldrecord met vliegtuig op waterstof verscheen eerst op H2Platform.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.