Doorgaan naar hoofdcontent

April 2022

 

 
 
 
April 2022
De maand april had een totaalopbrengst van 34154 KwH. Dit was een beetje lager dan de opbrengst in 2021. De beste dag was op 28-4 met 1840 KwH en 4-4 had met 290 de laagste opbrengst van deze maand. 
 
 
Afronding succesvolle Green Deal Aquathermie
Tijdens het NAT Festival 'Aquathermie stroomt door' wordt de Green Deal Aquathermie op feestelijke wijze afgerond. Het NAT festival is hiermee het schakelpunt tussen het einde van de Green Deal Aquathermie en de start van een nieuwe periode. Aquathermie stroomt door! 
 
 
8 tips voor een duurzaam kinderfeestje
"It's my party and I cry if I want to…"; zo rond de verjaardagen van mijn kinderen heb ik dat liedje standaard een paar dagen in mijn hoofd. Ook al vloeien er de afgelopen jaren gelukkig zelden nog tranen, toch vind ik het belangrijk dat mijn kinderen op hun verjaardag het gevoel hebben dat de... 
 
 
'Wij willen aanjager zijn van de circulaire economie'
De gemeente Almere is de gastheer van het eerste Circulaire Openbare Ruimte Congres op 16 juni. Rutger Ekhart is strategisch adviseur duurzaam beheer bij de gemeente. Hij nam de redactie van Straatbeeld mee langs de verschillende circulaire toepassingen in de openbare ruimte en liet ons... 
 
 
Duurzaam Gebouwd Podcast: Internet of Energy
De uitdagingen rondom de woningbouw stapelen zich op. De samenwerking tussen bouwbedrijven, installateurs en slimme energie bedrijven is harder nodig dan ooit. Welke kansen liggen er op het gebied van slim omgaan met energie en het uitwisselen daarvan? We bespreken het in aflevering 15.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.