Doorgaan naar hoofdcontent

De vierde elektrische Noordzeekanaalpont is gedoopt

 

 
 
 
De vierde elektrische Noordzeekanaalpont is gedoopt
Noordzeekanaalpont: de vierde elektrische pont voor over het Noordzeekanaal, de NZK Pont 103, is donderdag 12 mei 2022 gedoopt. Inge Keur, commercieel directeur van GVB verrichtte de doophandeling. De doop vond plaats in Hardinxveld Giessendam bij Holland Shipyards Group 
 
 
Bodemenergie als instrument tegen hittestress
Kan bodemenergie worden ingezet als maatregel tegen opwarming van de binnenstedelijke gebieden en het op een duurzame manier voorkomen van hittestress? Het antwoord is een volmondig en viervoudig ja! 
 
 
Bijna 30% meer droogte binnen één generatie
In één generatie is de duur van droogteperiodes met 29 procent gestegen, stelt een alarmerend VN-rapport over de toenemende waterschaarste door de klimaatverandering en de bevolkingstoename. Het bericht Bijna 30% meer droogte binnen één generatie verscheen eerst op Duurzaamnieuws. 
 
 
Nieuwsbrief EOS - Reminder Uitnodiging voor ledenvergadering
96 Nieuwsbrief EOS - Reminder Uitnodiging voor ledenvergadering p{ margin:10px... 
 
 
Top 6 zonneboilerleveranciers: 'Opschalen om vraag bij te houden, kostenstijging materialen en schaarste mensen grootste issues'
Er is een hausse gaande in de zonneboilermarkt. De vraag is ontploft. Is dit de definitieve doorbraak voor deze technologie. Solar Magazine vroeg het de top 6 leveranciers in Nederland.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.