Doorgaan naar hoofdcontent

Digitaal themanummer ‘Voedsel en gezondheid’ is uit!

 

 
 
 
Digitaal themanummer 'Voedsel en gezondheid' is uit!
Met veel genoegen presenteert het Regiebureau POP het digitale themanummer 'Voedsel en Gezondheid'! Deze special is de tiende in de reeks en het eerste themanummer van 2022. In deze uitgave staan allerlei verhalen en interviews over voedsel en gezondheid centraal, waaronder vijf POP3-projecten. 
 
 
Door weer en wind gaan storingsmonteurs Miguel en Roshan op pad | Liander 24/7 #3 
 
 
Nieuwe medewerkers Regiebureau POP
Bij het Regiebureau POP hebben we er sinds kort een aantal nieuwe collega's bij. Maak kennis met Marianne Stadlander, Nikee van den Berg, Benedicta Nkansah en Priscilla Oosthoek. 
 
 
Project 'gemetselde woningen' in Appingedam afgerond
Op 19 mei werd met het planten van een boom aan de Plataanlaan in Opwierde-Zuid het project 'gemetselde woningen' op feestelijke wijze afgerond. Alle bewoners hebben inmiddels de sleutel van hun nieuwe woning en ook de straten en het groen zijn opnieuw ingericht. 
 
 
Inspiratiesessie vergroenen van bedrijvenparken
Op donderdag 19 mei organiseerde de gemeente Lansingerland, in samenwerking met andere organisaties een inspiratiesessie over het vergroenen van bedrijvenpark Oudeland. In het mooie vergroende pand van Heembouw BV, dat helemaal circulair gebouwd is, kwamen ondernemers van bedrijvenparken bij elkaar...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.