Doorgaan naar hoofdcontent

Gullemoei nodigt iedereen uit voor reusachtige opening Bisschop de Vetplein in Gilze

 

 
 
 
Gullemoei nodigt iedereen uit voor reusachtige opening Bisschop de Vetplein in Gilze 
 
 
Amerikaanse gouverneurs: stop onderzoek naar omzeiling importheffingen zonnepanelen
20 Amerikaanse gouverneurs hebben president Biden en het Amerikaanse ministerie van Handel gevraagd om het onderzoek naar het omzeilen van de importheffingen op zonnepanelen stop te zetten. 
 
 
Eerste Nederlandse Bio-LNG-installatie produceert miljoenste kilo
De eerste bio-LNG-installatie van Nederland heeft inmiddels een productiemijlpaal van één miljoen kilo bereikt, waarmee circa vier miljoen kilometer duurzaam transport met zware vrachtwagens mogelijk is gemaakt. Voor initiatiefnemers Nordsol, Renewi en Shell is deze mijlpaal een belangrijk bewijs... 
 
 
Veelzijdige hoogbouwtoren uit nieuwe woningfabriek
Na de zomer wordt in Groningen begonnen met de bouw van de eerste hoogbouwtoren die wordt geproduceerd in de nieuwe woningfabriek van Van Wijnen. Het gaat om een toren van 7 lagen met 47 appartementen, de eerste in zijn soort uit het Fijn Wonen-assortiment. 
 
 
Wijkuitvoeringsplannen: als dorp van het gas af
​​​​​​​Werkgroepen Duurzaamheid en diverse dorpsraden kwamen op dinsdag 17 mei samen in de Stenge in Heinekenszand. 'Hoe kunnen we als dorp van het gas af?', die vraag stond tijdens de bijeenkomst centraal. Met wethouder Arno Witkam blikken we terug op een geslaagde avond.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.