Doorgaan naar hoofdcontent

Harald Kerp (TNO) Sunday: ‘Drastische optimaliseringsslag circulariteit en recycling zonnepanelen noodzakelijk’

 

 
 
 
Harald Kerp (TNO) Sunday: 'Drastische optimaliseringsslag circulariteit en recycling zonnepanelen noodzakelijk'
'Er is een drastische optimaliseringsslag in de recycling en circulariteit van zonnepanelen nodig.' Dat stelt Harald Kerp van TNO, die de bezoekers van het congres Sunday op 8 juni mee zal nemen in alle ins en outs. 
 
 
Nieuw jasje voor zonne-energiecongres The Solar Future: naam omgedoopt in Solarplaza Summit
Het bekende Nederlandse zonne-energiecongres The Solar Future NL van Solarplaza heeft een nieuw jasje. De naam van het evenement is gewijzigd in Solarplaza Summit Netherlands. De 2022-editie vindt plaats op 21 juni. 
 
 
Minister Jetten: 'Vraag naar zonnepanelen stijgt, overheid kan niets doen aan tekorten'
De Nederlandse overheid kan niets doen om het tekort aan chips voor omvormers van zonnepanelen en warmtepompen op te lossen. Wel zet het kabinet in op het herstellen van Europese productie. 
 
 
Informatiebijeenkomst & inloopspreekuur over subsidies in het Waddengebied
Heeft u een goed idee dat de natuur of de duurzame economie in het Waddengebied versterkt en bent u op zoek naar middelen? Misschien kunt u een beroep doen op subsidie van het Waddenfonds. Het Waddenfonds organiseert op 16 mei een informatiebijeenkomst op Texel. Op 17 mei is er een inloopspreekuur.... 
 
 
Scholen uit Berkelland, Twenterand en Hengelo strijden tegen textielafval
Tien basisscholen uit de gemeenten Berkelland, Hengelo en Twenterand doen van 16 mei tot en met 9 juni mee met de Textiel Race. De Textiel Race is een initiatief van Knol Recycling. Het project is officieel van start gegaan met een kick-off in de gemeente Berkelland met burgemeester Joost van...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.