Doorgaan naar hoofdcontent

Internetconsultatie wetsvoorstel Klimaatfonds gestart: kerncentrales en duurzame energie centraal

 

 
 
 
Internetconsultatie wetsvoorstel Klimaatfonds gestart: kerncentrales en duurzame energie centraal
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is gestart met de internetconsultatie van het Klimaatfonds. Daarin is 35 miljard euro gereserveerd voor 2 kerncentrales, duurzame energiedragers en energie-infra.



 
 
 
Vlaanderen voldoet aan Europese klimaatdoelstelling, Brussel en Walloniƫ niet
Minister van Energie Zuhal Demir meldt dat Vlaanderen aan de Euroepse klimaatdoelstelling voor het jaar 2020 voldoet. Als enige benadrukt het kabinet van de minister, want Brussel en Walloniƫ hebben het doel gemist.



 
 
 
Meyer Burger gaat productie zonnepanelen met 400 megawattpiek verhogen
Meyer Burger gaat de productiecapaciteit voor zonnepanelen in het Duitse Freiberg met nog eens 400 megawattpiek uitbreiden. Daarmee beschikt het bedrijf volgend jaar niet over 1, maar 1,4 gigawattpiek capaciteit.



 
 
 
Publicatie congestiegebieden Liander 28-04-2022
Liander heeft op 28 april nieuwe vooraankondigingen en uitkomsten voor congestiemanagementonderzoeken gepubliceerd voor congestiegebieden in Gelderland en Noord-Holland. Uit de onderzoeken is…



 
 
 
Textiel Race 2022!
In de gemeenten Goes, Reimerswaal, Noord-Beveland, Borsele, Kapelle en Tholen wordt, met ondersteuning van de Zeeuwse Reinigingsdienst ZRD en Curitas, de Textiel Race georganiseerd. De insteek van de Textiel Race is het inzamelen van textielafval leuk, leerzaam en gemakkelijk te maken!


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.