Doorgaan naar hoofdcontent

Intersolar: Meyer Burger presenteert 3 nieuwe zonnepanelen en zonnedakpan

 

 
 
 
Intersolar: Meyer Burger presenteert 3 nieuwe zonnepanelen en zonnedakpan
Meyer Burger heeft op de vakbeurs Intersolar Europe 3 nieuwe zonnepanelen gepresenteerd voor commerciƫle en industriƫle daksystemen en een geoptimaliseerde versie van zijn zonnedakpan. 
 
 
VARTA presenteert VARTA.wall: nieuwe thuisbatterij met aluminium design
VARTA heeft de volledig nieuwe thuisbatterij VARTA.wall gepresenteerd op The smarter E Europe, waaronder de evenement ees Europe Intersolar Europe vallen. De opslagcapaciteit is 10 tot 20 kilowattuur. 
 
 
Groen licht Raad van State voor zonnepark Sunvest in Zeewolde
De Raad van State heeft een uitspraak van de rechtbank Midden­-Nederland bevestigd. Daarmee is er groen licht voor de komst van een zonnepark van Sunvest in Zeewolde, want het is niet in strijd met de zonneladder. 
 
 
Uitnodiging - 15 juni: GEA-netwerkbijeenkomst Slimme aanpak Wind, Zon en Water
Gelukkig kunnen we elkaar nu ook weer fysiek treffen en voor Duurzame Opwekking is dit de aftrap van een nieuwe periode. Hierbij nodigen wij u uit voor de GEA-netwerkbijeenkomst Slimme aanpak Wind, Zon en Water op woensdag 15 juni. 
 
 
'EU wil snel en massaal zonnepanelen plaatsen op daken, doel van 500 gigawattpiek voor 2030'
De Europese Commissie wil de installatie van zonnepanelen versnellen en in 2030 over 500 gigawattpiek zonnepanelen beschikken als onderdeel van het streven om onafhankelijk te worden van Russische fossiele energie.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.