Doorgaan naar hoofdcontent

MUD Jeans, Kipster B.V. en EMMA Safety Footwear in finale Plaquette Koning Willem I Prijs

 
MUD Jeans, Kipster B.V. en EMMA Safety Footwear in finale Plaquette Koning Willem I Prijs
MUD Jeans uit Amsterdam, Kipster B.V. uit Castenray en EMMA Safety Footwear uit Kerkrade hebben zich geplaatst voor de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2022 die wordt uitgereikt door de Koning Willem I Stichting. Het bestuur, bestaande uit prominenten uit het Nederlandse bedrijfsleven met...


8 tips voor een duurzaam kinderfeestje
"It's my party and I cry if I want to…"; zo rond de verjaardagen van mijn kinderen heb ik dat liedje standaard een paar dagen in mijn hoofd. Ook al vloeien er de afgelopen jaren gelukkig zelden nog tranen, toch vind ik het belangrijk dat mijn kinderen op hun verjaardag het gevoel hebben dat de...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.