Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuws van Us Kooperaasje

 

 
 
 
Nieuws van Us Kooperaasje
Nieuws van Us Kooperaasje table.mcnFollowContent {width:100% !important;} table.mcnShareContent {width:100% !important;} .mcnPreviewText{ display:none !important; } #outlook... 
 
 
Zero Waste Wandeltours in Woerden (1 & 4 juni 2022)
Week zonder afval: meer dan 40 Zero Waste Wandeltours in heel Nederland Ken je dat? Na elke maaltijd verdwijnt er weer een handvol plastic verpakkingen in de prullenbak. En je baalt van nóg een volle PMD-zak. Veel mensen willen graag anders, maar hoe? Met de tips & tricks én de favoriete... 
 
 
Wereldwijd 1 terawattpiek zonnepanelen geïnstalleerd, terawatt-tijdperk aangebroken
Wereldwijd is er 1 terawattpiek aan zonnepanelen geïnstalleerd en dit vermogen verdubbelt de komende 3,5 jaar. Dat blijkt uit de Global Market Outlook van SolarPower Europe die gepresenteerd is op Intersolar Europe. 
 
 
'50 procent kans dat wereld komende 5 jaar 1,5 graden opwarmt'
Er is een kans van 50 procent dat de temperatuur op aarde in een van de komende 5 jaar tijdelijk de grens van 1,5 graden graden Celsius opwarming zal passeren. Dat meldt de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO). 
 
 
Rijksvastgoedbedrijf organiseert marktconsultatie voor Drentse zonneroute A37
Het Rijksvastgoedbedrijf houdt 7 juni een marktconsultatie ter voorbereiding op de openbare procedure om een ontwikkelaar voor de Drentse Zonneroute A37 te vinden; met de potentie van 176 megawattpiek zonnepanelen.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.