Doorgaan naar hoofdcontent

Prototype voor modulaire en circulaire gebouwen

 

 
 
 
Prototype voor modulaire en circulaire gebouwen
ProRail heeft een eerste prototype ontwikkeld voor modulaire en circulair technische gebouwen. Deze gebouwen worden straks opgebouwd uit verschillende modules, die als legostenen worden gekoppeld. Zo ontstaat een compleet gebouw. Bij ons prototype in de binnentuin van ProRail-hoofdkantoor de Inktpot 
 
 
7 tips voor een week zonder afval
Plastic verpakkingen, oude boterhammen, een gescheurde spijkerbroek en een lamgedraaide mixer: afval heeft veel verschillende vormen. Ook al zien we mooie initiatieven om afval te verminderen, we gooien toch elk jaar een kleine 500 kilo per persoon weg. Daarom zetten we tijdens de Week zonder Afval... 
 
 
Groen licht ACM voor Solarfields en Solar Proactive: privaat stroomnet voor zonneparken
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft Avermieden – een joint-venture van Solarfields, Solar Proactive en Emmett Green – een ontheffing verleend voor de aanleg van een privaat stroomnet voor 8 zonneparken. 
 
 
Minister Adriaansens: 'Beter beeld krijgen van potentie zonne-energie in transport'
Minister Micky Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat wil een Europees pilotproject afwachten om de potentie van zonne-energie geïntegreerd in transport te bepalen en eventuele additionele steun vorm te geven. 
 
 
Raket slaat in op zonnepark in Oekraïne (video)
Een zonnepark in de regio Charkov in Oekraïne is zaterdag geraakt door wat mogelijk een Russische raket is. Dat melden lokale media op basis van informatie van de eigenaar van de zonneweide.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.