Doorgaan naar hoofdcontent

REPowerEU: een ambitieuze strategie om te stoppen met import van Russische fossiele grondstoffen

 

 
 
 
REPowerEU: een ambitieuze strategie om te stoppen met import van Russische fossiele grondstoffen
De Europese Commissie publiceerde het REPowerEU package waarmee zij voorstellen doet om de EU onafhankelijk te maken van fossiele import van Russische fossiele grondstoffen. Lees meer.. 
 
 
Bosch & Van Rijn: 11 van 12 provincies hanteert zonneladder, overweeg instructieregel of motiveringsplicht
11 van de 12 Nederlandse provincies hanteren een zonneladder voor grondgebonden zonneparken. Dat blijkt uit onderzoek van Bosch & Van Rijn. Het adviesbureau adviseert verder een instructieregel of motiveringsplicht. 
 
 
Een kansrijke start! Informatieavond geannuleerd.
De informatieavond, Een Kansrijke Start, voor nieuwe en aanstaande ouders op dinsdagavond 24 mei in het Cultuurcentrum Deurne gaat niet door. 
 
 
Goodman neemt in Alblasserdam zonnedak van 6,84 megawattpiek in gebruik
GroenLeven heeft bij het Goodman Alblasserdam Logistics Centre 17.100 zonnepanelen geïnstalleerd. Het zonnedak met een vermogen van 6,84 megawattpiek is afgelopen weekeinde feestelijk geopend. 
 
 
Afbouw salderingsregeling uitgesteld tot 2025
Het afbouwen van de salderingsregeling is uitgesteld tot 2025. Vanaf dan krijgen zonnepaneelbezitters versneld minder voordeel. Eerder werd al bekend gemaakt dat de voorgenomen start van de afbouw (1 januari 2023) niet haalbaar was, maar wanneer het dan wel zou beginnen, werd toen niet...


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.