Doorgaan naar hoofdcontent

SDE++ 2022: definitieve subsidie zonnepanelen en voorwaarden plafond bekend

 

 
 
 
SDE++ 2022: definitieve subsidie zonnepanelen en voorwaarden plafond bekend
Minister Jetten heeft de definitieve voorwaarden en hoogte van subsidies voor zonnepanelen en het plafond in de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) 2022 gepubliceerd. 
 
 
Techniek Nederland wil actie om dalende instroom techniekonderwijs te keren
'We hebben geen behoefte meer aan beleidsnotities, maar aan investeringen in het techniekonderwijs.' Dat is de duidelijke boodschap van Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland. 
 
 
'Helft energiebedrijven betaalt te weinig voor overtollige stroom zonnepanelen'
De helft van de Nederlandse energieleveranciers betaalt consumenten te weinig voor overtollige stroom die zij met hun zonnepanelen terugleveren aan het stroomnet. Dat meldt de consumentenbond na eigen onderzoek. 
 
 
Solar Business Day 2022: volop aandacht voor kansen energieopslag bij uitrol zonnepanelen
Het BIMHUIS is 17 mei het toneel van de Solar Business Day 2022. Onderzoekers van Dutch New Energy Research presenteren de laatste cijfers over marktvolume en de groeiverwachtingen voor zonne-energie en batterijen. 
 
 
Whitepaper over uitrol betaalbare warmtenetten
De route naar een efficiĆ«nte, snelle en betaalbare warmtetransitie, tegen de maatschappelijk laagste kosten, is onderwerp van de whitepaper  'Samen voor de meest betaalbare uitrol van warmtenetten'. De paper bevat een concreet voorstel voor Regionale Warmtebeheer Bedrijven.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.