Doorgaan naar hoofdcontent

‘Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking in 2023 mogelijk eerder open’

 

 
 
 
'Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking in 2023 mogelijk eerder open'
De Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE) gaat in 2023 mogelijk eerder open. Energie Samen meldt dat de geplande openstelling van maart-april 2023 naar voren gehaald kan worden. 
 
 
GIGA Storage haalt 2 miljoen euro kapitaal op via crowdfunding
Energieopslagbedrijf GIGA Storage heeft in minder dan 1 dag tijd via een crowdfundingscampagne op het financieringsplatform DuurzaamInvesteren bijna 2 miljoen euro kapitaal opgehaald. 
 
 
Sunday 2022: 'Agri-pv met verticale transparante tweezijdige zonnepanelen kansrijk'
In het topsectorenproject Polaris werden onder andere de kansen voor grootschalige toepassing van verticale semi-transparante tweezijdige zonnepanelen verkend. Volgens Bas van Aken van TNO zijn die aanzienlijk. 
 
 
Omzeiling importheffingen: Huis van Afgevaardigden vraagt president Biden onderzoek te versnellen
85 leden van het Huis van Afgevaardigden hebben de Amerikaanse president Biden en minister van Handel Raimondo in een brief opgeroepen het onderzoek naar omzeiling van importheffingen op zonnecellen te versnellen. 
 
 
In Nederland gaat de knop om. Nieuw apparaat? Wij recyclen je oude.
Met het vakantiegeld in zicht lopen veel apparaten extra kans om op korte termijn vervangen te worden. Om te voorkomen […] The post In Nederland gaat de knop om. Nieuw apparaat? Wij recyclen je oude. first appeared on Stichting Open.


Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.